Over ons

Welkom

Wat doen wij

Veiligheid staat bij Multiservice IJmond hoog in het vaandel. Niet alleen voor ons eigen personeel maar ook voor de medemens en onze omgeving.
aarlijks volgen onze medewerkers opleidingen om goed onderbouwd hun werkzaamheden te kunnen blijven uitvoeren en in de uitvoering zetten we alles op alles om emissies van stof tot een minimum te beperken.

Onze missie

Het onderhouden van panden, om zo de veiligheid van mensen te waarborgen wordt als onze missie beschouwd. Wij zijn gedreven en direct betrokken bij al uw bouwkundige zorgen. Ook willen wij de standaarden voor gebouwen in Nederland zo hoog mogelijk houden.

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat wij, als een ervaren aannemer, een belangrijke rol in de ontwikkeling van uw projecten kan spelen. Een uitstekend product en volle tevredenheid van onze klanten is waar wij voor staan.
Heeft u interesse in onze diensten?

Bel ons of vraag een
Offerte aan

Offerte aanvragen
Over ons

Over Ons

23

Jaar ervaring

In opdracht van verschillende opdrachtgevers voeren wij klein en groot onderhoud uit voor diversen winkelcentra, woningcorporaties en vastgoed beheer in Noord-, Zuid-Holland en Midden-Nederland. Transparant, helder en efficiënt werken zijn onze belangrijke kernwaarden. Hierbij staat ontzorging hoog in het vaandel. Wij bieden diverse disciplines aan. Deze zijn eveneens in ons pakket opgenomen.

Verbouwen

Van werkvoorbereiding tot uitvoering van de verbouwing zelf.

Renovatie

Door uw huis goed te onderhouden, gaat het pand langer mee.

Sloop

Ons vakkundige personeel voert uw plannen geheel naar wens uit.
Wil je meer weten over ons bedrijf?

Bekijk dan de video
en kom meer te weten over ons